LIVRARE GRATUITA IN 4H

DISCOUNT 10% CLIENTI FIDELI

ONLINE SUPPORT 24/7

Livrari

 

Transport & livrare

Bună ziua și bine ați venit la pagina de livrare! Aici puteți citi câteva detalii despre un ciclu mic de viață al călătoriei comenzii dvs. din momentul în care vă plasați comanda către noile comori care sosesc la ușă. La început alegi produsul care îți place. Apoi introduceți în coșul de cumpărături și treceți procesul de checkout în câteva clicuri. Magazinul nostru oferă mai multe metode de plată și livrare, astfel încât aveți posibilitatea de a alege care este cea mai convenabilă pentru dvs.


Metodele noastre de livrare

Cash & carry 

 

Dacă alegeți metoda de numerar și de transport, vă rugăm să rețineți că acest lucru înseamnă că ar trebui să plătiți numerar pentru bunurile achiziționate și să le transportați singur. În acest caz, nu oferim conturi de credit și servicii de livrare. Aceasta este o politică comună pentru metoda de livrare a numerarului și transportului. Nu prea convenabil pentru tine? Vă rugăm să citiți și să aflați ce alte metode de livrare oferim. Vă rugăm să vă asigurați că am prevăzut diferite situații și să oferim alte metode de livrare care vi se potrivesc cel mai bine.

Livrare in max 3 ore de la comanda!

Livrarea se va face in maxim 3 ore de la achizitia produsului. Pentru aceasta sunt necesare datele persoanei care va primi livrarea speciala. Sunt necesare adresa, ora de livrare daca difera de livrarea obisnuita sau este realizata ulterior achizitionarii produselor noastre, numarul de telefon al persoanei care va receptiona livrarea.

Transport la usa

 

Ce se întâmplă când alegeți livrarea către opțiunea ușii? Magazinul nostru își asumă responsabilitatea pentru a face față tuturor sarcinilor implicate în mutarea mărfurilor de la fabrica la ușa cumpărătorului / destinatarului. Este responsabilitatea noastră să asigurăm mărfurile și să absorbim toate costurile și riscurile, inclusiv plata taxelor și taxelor. Cu alte cuvinte, costul de vânzare a mărfurilor include toate cheltuielile inclusiv taxele pentru a ajunge la mărfurile la ușa de la sediul dvs.

International delivery


Ne pare rau momentan acest serviciu este indisponibil.