LIVRARE GRATUITA IN 4H

DISCOUNT 10% CLIENTI FIDELI

ONLINE SUPPORT 24/7

Metode de plata

Visa & mastercard


Plata este ultima etapă a procesului de cumpărare. Nu ar trebui să fie niciodată un obstacol. Magazinul nostru acordă o atenție deosebită acestui punct, întrucât efectuarea plății într-un mediu securizat este o preocupare principală a persoanelor. Odată cu creșterea comerțului electronic și mai recent cu evoluția comerțului m, este esențial să alegeți o soluție de plată optimizată pentru smartphone-uri și tablete. La fel de important este să alegeți soluția care oferă o selecție specifică de carduri de credit care sunt cele mai populare pe piețele țintă ale comercianților. Luăm Visa și MasterCard, deoarece sunt utilizate pe scară largă de clienții cibernetici.

Plata noncash


Noncash este o metodă de plată pentru bunuri și servicii care nu implică schimbul de numerar. Exemple de instrumente de plată fără cache includ cecuri și carduri de credit. În Statele Unite, majoritatea plăților non-cash sunt efectuate cu cecuri, carduri de credit, carduri de debit și sistemul de plăți electronice numit compensare automatizată (ACH) - denumit în mod colectiv plăți noncash cu amănuntul. Alegeți care dintre metodele de plată noncash enumerate sunt mai convenabile pentru dvs.

Plata cash


Plata în numerar este o formă de fonduri lichide acordate de un consumator unui furnizor de bunuri sau servicii (magazinul nostru în cazul dat), ca compensare pentru primirea produselor pe care le furnizăm. În majoritatea tranzacțiilor de afaceri interne, o plată în numerar va fi efectuată în mod obișnuit în moneda țării în care tranzacția are loc, fie în monedă de hârtie, în monede, fie într-o combinație corespunzătoare. Menținerea numerarului la îndemână poate fi o modalitate excelentă de a evita cheltuielile. Puteți alege exact cât de numerar sunteți dispus să cheltuiți și să opriți cheltuielile atunci când veți rămâne fără bani.